tag:blogger.com,1999:blog-5367424679032651122.post4896190046388239114..comments2024-03-09T06:41:52.584+01:00Comments on Mad about Wine: NV Selosse Version Originale "V.O", ChampagneThomashttp://www.blogger.com/profile/02092972086667650035noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5367424679032651122.post-87768187088928241112008-12-23T12:03:00.000+01:002008-12-23T12:03:00.000+01:00Hej Michael,Tak for din positve kommentar.Jeg er s...Hej Michael,<BR/><BR/>Tak for din positve kommentar.<BR/><BR/>Jeg er sikker på, at du bliver tilfreds med dit indkøb.<BR/><BR/>God jul og godt nytår.<BR/><BR/>Bedste hilsner,<BR/><BR/>/ThomasThomashttps://www.blogger.com/profile/02092972086667650035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5367424679032651122.post-91571526133382135502008-12-17T14:08:00.000+01:002008-12-17T14:08:00.000+01:00Hej ThomasDejligt at læse jeres positive omtaler a...Hej Thomas<BR/><BR/>Dejligt at læse jeres positive omtaler af champagnerne fra Selosse. Jeg har lige købt adskillige flasker, så nu ser jeg jo endnu mere frem til at komme igang.<BR/><BR/>Go´jul<BR/><BR/>MichaelAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5367424679032651122.post-40607886431604103632008-10-26T14:00:00.000+01:002008-10-26T14:00:00.000+01:00Hej Boys,DanGlæder mig til at smage Orginale med l...Hej Boys,<BR/><BR/>Dan<BR/><BR/>Glæder mig til at smage Orginale med lidt alder på. Overall må jeg sige, at jeg er altså mere vild med hans basis Champagne, ”Initiale” – det er hans mest biodynamiske udtryk.<BR/><BR/>Job – ubeskriveligt sindssygt, det må få en ende snart.<BR/><BR/>Dennis<BR/><BR/>Hvis dette fortsætter vil jeg være en grøntsag den 20/11 ;-).<BR/><BR/>Lyder udmærket med Nimb – jeg har aldrig prøvet det, men har bord på Herman den 4/12. <BR/><BR/>/ThomasThomashttps://www.blogger.com/profile/02092972086667650035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5367424679032651122.post-4738087794171129852008-10-26T07:29:00.000+01:002008-10-26T07:29:00.000+01:00Hej Thomas,Det lyder som I er hårdt presset i øjeb...Hej Thomas,<BR/><BR/>Det lyder som I er hårdt presset i øjeblikket:-(.. Min kæreste overraskede mig går og havde booket tid på The Nimb restaurant (ikke at forveksle med Hermann). Glimrende mad uden at være prangende på den molekylær gastronomiske måde. Hun havde prøvet at booke på Geranium (som jo er mit størst ønske du ved), men det var umuligt at få plads.<BR/><BR/>Nå, jeg fik noget østers, vesterhavstorsk, danske oste og noget karamelliseret æble og vanilje is til dessert. <BR/><BR/>Voldsomme portioner (størrelse), men glimrende mad...<BR/><BR/>Vi ses DennisDennis Hansenhttps://www.blogger.com/profile/12443602160901145834noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5367424679032651122.post-85596509718347649842008-10-25T18:56:00.000+02:002008-10-25T18:56:00.000+02:00Hej Thomasja den trænger til nogle år på langs, de...Hej Thomas<BR/><BR/>ja den trænger til nogle år på langs, det var også mit indtryk da jeg smagte for 6 mdr siden. <BR/><BR/>arbejde er sgu noget udfordrende for tiden men heldigvis er der meget andet i livet end at sidde og lege med andre folks penge... :o) <BR/><BR/>DanAnonymousnoreply@blogger.com