tag:blogger.com,1999:blog-5367424679032651122.post8331428133091048206..comments2024-03-09T06:41:52.584+01:00Comments on Mad about Wine: 2004 Roberto Voerzio, Da Uva Merlot, Piemonte, ItalyThomashttp://www.blogger.com/profile/02092972086667650035noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5367424679032651122.post-80926140326400122932008-12-08T13:45:00.000+01:002008-12-08T13:45:00.000+01:00Tak Dennis,Dette er en virkelig anderledes Merlot ...Tak Dennis,<BR/><BR/>Dette er en virkelig anderledes Merlot – slet ikke at sammenligne med de Toscanske rivaler. <BR/><BR/>Urterne er der, men de er helt anderledes. I Messorio er det som, at stå i Toscana – omgivet af rosmarinbuske og duften af salvie, basilikum i maden. Her har de mere karakter af ”herb” udtrykket – grøn te eller lignende, samtidigt med, at du har 14% Piemonte alkohol, som gør vinen lidt rå – men kombineret med urterne, bliver den samtidigt også ret raffineret. <BR/><BR/>Messorio er en større vin – mere kompleks, men jeg er spændt på at se hvordan Voerzio er om 4-5 år. Den har mange spændende lag, som helt sikkert vil udvikle sig. <BR/><BR/>Jeg har kun en enkelt flaske tilbage, prisen er en anelse hidsig må man sige.<BR/><BR/>/ThomasThomashttps://www.blogger.com/profile/02092972086667650035noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5367424679032651122.post-62798045797816650132008-12-07T19:13:00.000+01:002008-12-07T19:13:00.000+01:00Hej Thomas,Tak for en fin note! - hvordan er nivea...Hej Thomas,<BR/><BR/>Tak for en fin note! - hvordan er niveaet i forhold de Toskanske Merlot vine (e.g. Messorio) - her er jo også det her urtede præg?<BR/><BR/>Vi savner dine indspil og rafineret noter på snakvin engang i mellem, men så er det jo dejligt vi kan følge med her :-)<BR/><BR/>Bedste hilsner,<BR/><BR/>DennisDennis Hansenhttps://www.blogger.com/profile/12443602160901145834noreply@blogger.com