Monday, September 8, 2008

1996 Krug Vintage

(Noten dækker over et sølle glas…og glasset var Zalto)

Imponerende – simpelthen. Hvor får Krug deres koncentration fra? Det er altså en ekstrem Champagne det her. Fuldstændig elektrisk og vanvittig berusende Champagne, som i denne ekstreme ungdommelige fase næsten kun består af æblesyre og så disse dybe Krug aromaer, som slet ikke er udfoldet endnu. Smagen er smertelig, men rasende fascinerende. Det er lang tid siden, jeg har smagt en ung Champagne, som er så vild, som denne.

Jeg uploader et sprødt billede af flasken ved lejlighed.

(Aug-2008)

2 comments:

Anonymous said...

Hej Thomas
Ja Krug 1996 bliver meget stort men også ekstremt syrefyldt og ungt lige nu. Der var vist en som skrev at det var ligesom at drikke barberblade..

Krug Rose har jeg kun smagt en enkelt gang. Der var den skuffende specielt til prisen. Til gengæld var det også en nyligt degorgeret flaske. Jeg har også på fornemmelsen at Krug MV har bedst af 4-5 år på langs.

1964 Heidsick lyder spændende.

Håber du hygger dig. vh Dan

Thomas said...

Hej Dan,

For pokker den er vild. Nogle gange, må man bare bøje sig i støvet, når man smager sådant noget her, selvom den er ALT for ung, som du siger.

Jeg tror måske, at man skal lade sine NV Krug, herunder også denne Rosé, få lidt alder i flasken. Jeg har heller aldrig nogensinde været imponeret over Grande Cuvée, men har også kun fået den helt ny degorgeret. Mange SN vidner i hvert fald om det.

For pokker jeg hygger mig – livet et sgu’ for godt til at arbejde så meget. Må fondsguden være med dig…vi snakkes ved og lad os smage noget Champagne snart.

PS. Tror måske den Guy Charlemagne er noget for dig…til 370,- er det et fund…Juhlin giver 94pts.

/Thomas